Haal het kroontje van de tomaten en snijd er een kruisje bovenin.
Breng water aan de kook, dompel de tomaten ca 10 seconden onder, spoel ze koud, pel ze en snijd ze in kleine stukjes.
Pel en snipper de knoflook fijn.
Fruit de helft van de knoflook aan in eetlepel olie, voeg de stukjes tomaat toe en kook deze ca 3 minuten.
Hak de peterselie fijn.
Verwijder de zaadjes uit de chillipepertjes en snijd de pepertjes ragfijn.
Fruit de rest van de knoflook in 1 eetl olijfolie met peterselie en de pepertjes.
Voeg de gepelde grote garnalen erbij en bak ze ca 3 minuten tot ze rosé zijn.
Giet de cognac erbij en laat de alcohol verdampen.
Voeg de tomatensaus toe en laat het geheel nog wat inkoken.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |